4.sınıfların ders saati?

• Konbuyu başlatan incibanu
  • Başlangıç tarihi

utopia

Vip Üye
Yeni yönetmeliğin geçen sene gönderilen yazısına göre "4. sınıflarda 2014 2015 eğitim öğretim yılında eski program kaldırılarak yeni müfredat uygulanacaktır" deniyordu. Bu nedenle bu yıl 2 saate düşüyor.

Demet Hoca

Yönetici
Yönetici
yazı bende pdf olarak yüklü, rar pogramım da yok o yüzden tümünü yükleyemedim ama sayısı görünüyor galiba.

4.sınıfların kitabında bu sene unite sayısı 10 a düşürülmüş. Bu sene yeni program uygulanacağından ders saati 2 olacak.

2.sınıflar 2 saat
3.sınıflar 2 saat
4.sınıflar 2 saat
5.sınıflar 3 saat
6.sınıflar 3 saat
7.sınıflar 4 saat
8.sınıflar 4 saat

olarak uygulanacak.

Z

zehrakoker

Guest
arkadaşlar ben kılavuz kitabı aldım ve kitap yeni müfredata göre hazırlanmış sanırım. Henüz hiçbir arkadaşımla görüşemedim ama ilk ünitenin birinci sayfasında gördüğüm 20 den 100 e kadar olan sayıların öğrenilmesiyle ilgiliydi. bu çocuklar geçen sene ingilizce dersi gördü 20 ye kadar öğrendiler de benim mi haberim yok anlamadım.. yine her şey karışacak...

fixmoney

Vip Üye
2014-2015 eğitim öğretim yılı ingilizce ders saatleri:
2.sınıflar : 2 saat
3.sınıflar : 2 saat
4. sınıflar : 3 saat (seneye 2 saat olacak)
5.sınıflar : 3 saat
6. sınıflar : 3 saat
7.sınıflar : 4 saat
8. sınıflar : 4 saat

Demet Hoca

Yönetici
Yönetici
2014-2015 eğitim öğretim yılı ingilizce ders saatleri:
2.sınıflar : 2 saat
3.sınıflar : 2 saat
4. sınıflar : 3 saat (seneye 2 saat olacak)
5.sınıflar : 3 saat
6. sınıflar : 3 saat
7.sınıflar : 4 saat
8. sınıflar : 4 saat

Sayın hocam kurul kararını okudunuz mu?

Ekli dosyalar

• kurul karar (1).docx
    217.9 KB · Görüntüleme: 181

ahmethasan

New member
1.ünitede renklerle ilgili etkinlik var.
sınıf nesneleri
emir cümleleri
0-100 arası sayılar
May'li izin kalıpları
renkler
farklı dillerde teşekkürler
oyunlar
bunların hepsi 1.ünitede ve 2 ders saatinde vermemiz isteniyor.Çıldırmamak elde değil.

J

jes

Guest
Ben de bugün inceledim,çocukların alt yapısı varmış gibi kabul etmiş kitap,daha 1-10 sayılarını vermeden direk 20-30 arası sayıları vermemizi istemiş,bırakın simple present'in do yapısını bir ünite sonra where does he work? what does he do? yapılarını vermiş.Gelecek yıl bu seneki 3.sınıflarımız 4'e geçtiğinde bu kitabı vermelerinin mantığı anlaşılabilir,fakat bu yıl nasıl yollarlar.Bu çocuklar sevmekten çok korkmayacak mı? :(

G

grungeman

Guest
Demet hocam en son resmi yazıyı koymanız mümkün mü? Bizim okul e
Okula bakmış 3 saat dedi. Seneden itibaren iki saat dedi. Kafam karıştı şimdi