4.sınıfların ders saati?

• Konbuyu başlatan incibanu
  • Başlangıç tarihi
M

melalp

Guest
hocam o kurul kararını iptal eden başka kararlar var. Ben sizinle aynı fikirdeydim ama bir başka paylaşım sitesinde bir öğretmen arkadaş bizzat Talim Terbiyeyi aradığını ve bu yıl 3 saat olarak uygulanacağını söylemişler. kitaplarda da eski müfredata göre ders anlatılabileceği ve sorun olmayacağı söylenmiş. siz de Talim Terbiye başkanlığını arayıp sitede bizleri aydınlatırsanız çok daha gerçekçi olacaktır. zamanımız çok kısıtlı....

T

thefides

Guest
Bu nasıl bir durum ben anlamadım. Bizim okulda 3 saat dendi ve o şekilde program hazırlandı. Hatta diğer ilçeden arkadaşlarla konuştum onlarda da 3 saat.Her il kendi kararını mı uyguluyor ne?

yasminteacher

New member
arkadaslar 4. sınıflarda haftalık 3 ders saati verilecek okulumuzda ingilizce ancak kıtaplarımız yenı mufredata gore gelmiş aradaki boşlukları doldurmak bizim maharetimize kalmış...

N

nunu53

Guest
bugün ders programımı aldım 4.sınıflar 3 saatlik olarak dagıtıldı. yeni ders saati çizelgesi 4ler için seneye geçerli olacakmış.

O

oasis

Guest
eğer bu sene 2 saat olacaksa 8lerde de yeni müfredata geçiliyor olması lazım. böyle bir durum yok. 4 ve 8. sınıflarda son kez eski müfredat uygulanacaktır. 3 senedir devamlı bu konu gündeme neden geliyor anlamıyorum. gayet açık. kademeli olarak yeni programa geçiş sağlandı.

G

Gülşenzengin

Guest
e-okulda İngilizce 3 saat görülüyor diye 3 saat üzerinden programımız yapıldı. müdürümüz ısrarla e-okulda bizim değişiklik yapma yetkimiz yok diyor. bu konuyu nasıl aştınız. bilgilendirirseniz sevinirim

T

teacher36

Guest
3 saat hocam zateb. talim terbiye kurulu açıkladı.

hocam talim terbiyenin açıklaması nerde acaba? Sitelerinde bi açıklama yok. biz 2 saatten program yaptık son çizelge ve güncellenen öğretim programını baz almıştık açıklama varsa düzeltelim teşekkürler