anadolu lisesi öğretmen seçme sinavi

aybay83

Vip Üye
Sevgili arkadaşlar,

Anadolu lisesi öğretmen seçme sınavı puanı geçerlilik süresinin arttırılması için birşeyler yapılamaz mı? yüksek puan alan bir öğretmen bulunduğu bölgede açık olmadığı için tercih yapamıyor.Sınav harcının yanında,harcadığı emekler boşa gidiyor.

Bunun için hangi makama teklifte bulunmak gerekir?

emilie

Vip Üye
öğretmenim artık anadolu lisesine seçme sınavı die bişey kalmayacak bütün düz liseler anadolu lisesi olcak yeni eğitim öğretim yılından sonra ve anadolu lisesine yakın muhitte oturan bi öğrenci puanı düşük olsada o anadolu lisesine gidebilcek dolayısıyla öğretmenin de puanına bakılmaksızın okul açıldığı taktirde tercih edebilcek..bulunduğum yerin şube müdürüyle yaptığım bi konuşmaya yönelik böyle bişey söylüyorum..bende sınavla anadolu lisesine geçenlerdenim 2.dönem başladımm göreve ama ortaokul öğrencilerimi özlüyorum dil bölümü olmadıktan sonra anadolu lisesinin hiçbi esprisi yok evt kavrama düzeyleri çok yüksek ama çok isteksizler sınavda çıkmadığı için sadece dersi geçmek için çalışıyolarr o kadar..ve inanın tekrardan ilkokula geçeceğim günü bekliyorum..tabi bu benim naçizane fikrimmm..umarım herşey gönlünüze göre olur..

E

erkanercoskun

Guest
444 ün getirdiği belirsizlikler ve zorluklar yetmediği gibi şimdi bir de tüm liselerin anadolu ibaresii altında doğrucağı sıkıntıları aşma görevi yine bizlerin omuzlarına yüklendi...öğretmenim kolay gelsin...

aybay83

Vip Üye
haklısınız hocam ama oyunun kurallarını eğitimciler belirlesin artık.yani bizler.işimize geleni değil doğru olanı uygulayalım