eş durumu tayini 2012

• Konbuyu başlatan marshmallow
  • Başlangıç tarihi
M

marshmallow

Guest
Takip ettiğim kadarı ile bu yıldan itibaren eş durumu atamaları yılda bir kez yapılacak fakat bunun hangi ayda olacağına dair bi bilgisi olan var mı arkadaşlar?

A

aforizma

Guest
ağustos olduğuna emin misiniz? eylül ayı diye duyurulmuştu 13 Aralık 2011 tarihinde yapılan basın açıklamasında “2012–2013 eğitim öğretim yılından itibaren 2012 Eylül ayında atamalar gerçekleştirilecektir.” denilmiştir.

D

dearbuddy

Guest
emin olmadığımı söyledim zaten sayın hocam meb herzaman ki gibi belirsizliklere imza atacaktır,eğer eylül de olursa

A

aforizma

Guest
bence de hocam. ama 30 eylülde yapılırsa mağduriyet olmadan 1 günle eş durumunu kaçırmaların falan da önüne geçilmiş olur.

S

sare_elt

Guest
hocam bu yıl atama eylülün ilk haftası
ayrıca il ve ilçe emri de kaldırılmış
bende tayin isticem ve başladım şimdiden telaşlanmaya
haber bu linkte

Sitemizdeki bağlantıları görebilmek için Vip Üye olmanız gerekmektedir.

A

aforizma

Guest
yazık günah bu insanlara, nerde kaldı aile bütünlüğü.bir de çok istiyorsanız eşinizin yanında olmak ücretsiz izine ayrılabilirsiniz diyor adamlar. 5 eylülde göreve başlayanlar için bunu bir zulme dönüştürmeseler bari. 20-30 eylül alsalar atamayı.

M

marshmallow

Guest
hocam bu yıl atama eylülün ilk haftası
ayrıca il ve ilçe emri de kaldırılmış
bende tayin isticem ve başladım şimdiden telaşlanmaya
haber bu linkte

Sitemizdeki bağlantıları görebilmek için Vip Üye olmanız gerekmektedir.

Ama arkadaşım bu durum eşi öğretmen olanlar için geçerli sanırım. Öğretmen olmayanlar için hangi durum söz konusu ve ne zaman acaba? Bilgisi olan var mı?

k.selen

Vip Üye
Aile kurumuna saygı yok, 1 yaşında çocuğumuz var.Ben ing.öğrt. olduğum için çıksa bile eşim sınıfçı? ayrı mı kalacağız maaş mı alamayacağız?? Türk Eğt. Sen dava açmış ama başkanıyla görüştüm umutlu konuşmadı hiç:(

O

optalidon

Guest
Aile kurumuna saygı yok, 1 yaşında çocuğumuz var.Ben ing.öğrt. olduğum için çıksa bile eşim sınıfçı? ayrı mı kalacağız maaş mı alamayacağız?? Türk Eğt. Sen dava açmış ama başkanıyla görüştüm umutlu konuşmadı hiç:(

Aynı durumda sayılırım hocam ben de. 4 yıldır doğudayız. Bu yıl bebek bekliyoruz. Benim büyük ihtimalle tayinim çıkacak ama eşim sınıf öğretmeni, yeni sistem eş durumunu nasıl etkileyecek, il-ilçe emri geri gelecek mi bilmeden tayin isteyeceğim ve belki de eşimi hamileliğinin son zamanlarında doğuda yalnız bırakacağım. Ömrümün en verimli en güzel zamanlarını burada geçirerek yaptığım fedakarlık yetmezmiş gibi bir de eşinden ayrı kal fedakarlık yap diyorlar. Suçum vatanımın neresi olursa çalışırım hatta doğuda çalışmayı daha çok isterim diye bir salaklık yapmam zamanında..

A

aytenarzu

Guest
bende bu yıl eş durumunu bekliyorum ve bu 4+4+4 muhabbeti nedeniyle gecikecekmiş sanırım. henüz okulların düzenlenmesi ve norm kadrolar belli olmadığı için. il içi, il dışı ve özür gurubunu toplayıp hepsini ağustosta yapacaklarını duydum tabi sadece bir duyum bu.

eşim temmuzda yeni görev yerinde başlayacak ve eşyayı taşımak zorundayız. ama benim gideceğim okul belli değil hatta gideceğim bile kesin değil. eylüle kadar böyle belli belirsiz bekleyeceğiz çok can sıkıcı bir surum.

E

esiine35

Guest
katıldığı her nikah töreninden sonra , meydanlarda " en az 3 çocuk" diye tembihleyen iktidarımız eş durumu tayinlerini zorlaştırarak ve içeriğini değiştirerek acaba neyi amaçlamaktadır? ele güne karşı kalabalık görünmek mi yoksa insanların aile kurmasını zorlaştırmak mı? kendi içinde çelişen bir yaklaşım bence. milli eğitimin yaptığı en gereksiz işlerden biri.noolur sanki herkes eşinin yanında olsa . bu durum (eski sistem ) kimi rahatsız etti acaba merak ediyorum ve niye değiştirme gereği duydular.????

k.selen

Vip Üye
İlginç olan yapılacak olan bir değişikliğin alt yapısı hazırlanmadan sırf inat için eylüle yetiştirme derdi ile aile kurumunu hiçe saymak ne kadar adalettttttir!!

biberon

Vip Üye
Yetkililer,eşinden çocuğundan ayrı bırakılan öğretmenlere kulak tıkamayı bıraksın artık.2,5 aylık kızım annesiyle Ağrı'da.Kızım beni tanımıyor.Her gitmemde o da değişmiş oluyor,ben de onu tanıyamıyorum.Karşıma çekip ''Kızım bak,biz akrabayız.Niye böyle yapıyorsun,ağlıyorsun?'' diyorum :-(

fixmoney

Vip Üye
arkdaşlar,eş durumu tayinleri. duyduğunuz üzere,yılda 1 kez yapılacak.büyük bi ihtimal ağustos gibi tercih yapılıp,eylül ayında belli olacak.ama işin daha da kötüsü il ve ilçe emri kalktı.nedeni şu : bundan 2 sene önce gene il-ilçe emri kalkmış; nimet çubukçu zamanında geri gelmişti.ancak zamanla il-ilçe emrindeki öğretmenler eritemeyecek kadar çoğaldı.çünkü boş okul yok.tabi boş okul olmayınca depodaki öğretmenler sürekl i görevlendirme çalışır hale geldi.işte bundan dolayı il-ilçe emri kalktı.moralinizi bozmak gibi olmasın,bu vakitten sonra da geri geleceğini hiç sanmıyorum.

A

aforizma

Guest
zaten iki sorun var il emri ve eylülün kaçının baz alınacağı. artık iyi ya da kötü açıklansa da kurtulsak. ona göre yeni bir düzen kursak ya da düzenimizi bozsak. malum bir ev buşmak bile haftalar alabiliyor.

olfuncayda

New member
arkadaşlar benim eşimin tayini doguya bir ilçeye cıktı.ben de diyorum ki taa eylülü beklemeden ben il dısı acıldıgında istesem tayinimi nasıl olur?ne de olsa doguda yer vardır ve de ing bransımız.yanlıs mı yapmış olurum.eş durumundan gitmem daha mı faydalı olur sizce?