hocam iyi hoş diyorsunuz da zamanında bu ziraat mezunlarından öğretmen olan arkadaşlar kendi çocuklarına okul araştırırken önce öğretmenin kökenini sorguladılar. acaba sınıf öğretmenliğinden mi mezun yoksa başka bir yerden mi diye. bizim memlekette böyle. insanlar kendi çocukları olduğu zaman hassaslıkta sınır tanımıyor ama başkasının çocuğu ne olursa olsun.ya arkadaşlar yazdıklarınız çok acımasızca . yıllar önce ziraat mezunlarını bile sınıf öğrt yaptılar diye tepki gösterdiler ama ben bizzat kendim bir ziraat mezunu sınıf öğretmeninin okulumdaki en iyi sınıf öğretmeni olduğunu gördüm. yani gelen ingilizceciler bizden iyi olacak demiyorum ama ücretli öğretmen adı altında kimler kimler ing öğr yapıyor bu ülkede en azından onlardan kat kat iyi olacaklar en azından eğitim mezunu .. ayrıca puanları yüksek diye hayıflanmışsınız elbette yüksek olacak bir okulun bütün öğretmenlere verdiği puan aynı ama adamlar yıllarca doğunun ücra köşelerinde çalışmış ve o puanı hak etmiş ingilizcecilerin ise bırakın ücra köşeyi çoğu doğuyu görmedi.. siz de oralara gidip aynı puanlara ulaşabilirsiniz.. bu arada ben bir ingilizce öğretmeniyim