ders saatleri

• Konbuyu başlatan ecemi
  • Başlangıç tarihi
E

ecemi

Guest
ders saatleri artırılacak diye birşeyler duydum.1.kademe 4er saat bonsve 2.kademe 6şar saat oleyyolacak deniliyor...ahh umarım doğrudur.teyy

yaseminn

Vip Üye
Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Yarın yeni ders programımı alacağım. Müdür Bey bugün 4/c sınıfındaki 3 saatlik dersini haftanın üç gününe tek tek dağıttım dedi. Başka bir öğretmen arkadaş süt izni olduğu için mecburen öyle oldu dedi. Ben de yönetmeliğe bi baktım. Dersin özelliğine göre üst üste olmalı diyo. Kafam takıldı. sizce ne yapmalıyım? İtiraz etmeli miyim?
Cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

eran

New member
Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Yarın yeni ders programımı alacağım. Müdür Bey bugün 4/c sınıfındaki 3 saatlik dersini haftanın üç gününe tek tek dağıttım dedi. Başka bir öğretmen arkadaş süt izni olduğu için mecburen öyle oldu dedi. Ben de yönetmeliğe bi baktım. Dersin özelliğine göre üst üste olmalı diyo. Kafam takıldı. sizce ne yapmalıyım? İtiraz etmeli miyim?
Cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bu konuda bağlayıcı bir yönetmelik vs yoktur sayın hocam okulun durumuna ,öğretmenlerin durumuna göre idarece ayarlanan bir durumla karşı karşıyasınız.Geçen yıllarda haftada 2 saat olan dersleri 1+1 şeklinde programlayın diye okulumuza yazı gelmişti ama diyeceksınız ki benım ders saatım 3 saat.Okul müdürünüz durumu size açıklamış ben de vermek istemezdim fakat süt izni dolayısıyla oldu diye ben bu olayı eşelemenin pek bir avantajının olmayacagını düşünuyorum.Hatta bazı öğretmen arkadaşlar 4 saatlık dersleri dahi 1+1+1+1 şeklinde işlemenın kendilerini ve öğrencileri daha ıyı motive ettiğini söylerler.Benim fikrim böyle.İyi akşamlar