E-Okul-BEP?

  • Konbuyu başlatan adygafection
  • Başlangıç tarihi
A

adygafection

Guest
Arkadaşlar ilgili mevzuatta belirtildiği üzere " Hafif düzeyde zihinsel yetersizliği olan bireyler için açılan ilköğretim kurumlarında, Bakanlıkça hazırlanan ilköğretim kurumları programları uygulanır. Bu eğitim programı temel alınarak BEP hazırlanır ve bireylerin başarılarının değerlendirmesinde BEP'lerinde yer alan amaç ve davranışlar dikkate alınır. Bu öğrenciler ilköğretimde istekleri doğrultusunda yabancı dil programlarındaki bazı bilgi ve becerilerin öğretiminden veya dersin tamamından muaf tutulurlar. " bu kapsamdaki öğrencileri muaf tuttuk. Lakin e-okul sisteminde bu öğrencilere not olarak "G" olarak mı girmeliyiz yoksa ne yapmalıyız? Teşekkürler.
 

bunch

Administrator
ben cevabı merak ettim hocam :=)
bir de muaf olduklarına dair sene başında dilekçe aldınız mı? bunu da merak ettim :=)
 
A

adygafection

Guest
:=) cevap eklentide hocam. Dilekçe ve rapor gibi evrak olayını rehberlik servisimiz yürütüyor hocam dosyama henüz koymadım ama ilgili evraklar mevcut şuan :=))))
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    48.7 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleme:
M

mhmmdkrgl

Guest
Ben de bu işi çok araştırdım. Okul rehberlik servisine sordum , yönetmeliğin ilgili maddesini gösterdim , rehberlik servisi bilmiiyorum dedi ilçeye sordular ilçeden de gelen cevap sadece işitme engelliler muaf olur oldu ama e-okulda öğrencilerimi muaf tutabiliyorum . Bana velilerden dilekçe alma dediler boşver yap bir bep planı zaten kimse bakmaz deyip geçiştirdiler . Sonuç olarak kimse sağlıklı bir bilgiye sahip değil.
 
Üst