Enerji Verimliliği Kulübü..

• Konbuyu başlatan prettywoman
  • Başlangıç tarihi
P

prettywoman

Guest
Okullara'' Enerji Verimliliği ''kulübünü kurmak bu sene zorunlu hale getirildi.Ben şu ana kadar bu konuda Milli Eğitimde herhangi bir kulüp tüzük ya da programı bulamadım.Yardımlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

B

bunch

Guest
Okullara'' Enerji Verimliliği ''kulübünü kurmak bu sene zorunlu hale getirildi.Ben şu ana kadar bu konuda Milli Eğitimde herhangi bir kulüp tüzük ya da programı bulamadım.Yardımlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

zorunlu mu?:)
bugun müfettişler geldi rehberlik için. 7 tane sosyal kulüp açtık,kadrolu öğretmen sayımız bukadar oldugu için ve şöyle dediler:

küçücük okulsunuz ne gerek var 7 kulübe 4 tane yeterli olurdu,2şer tane görevli öğretmen tamam,seçin temel kulüpleri:D:D:D

sui generis

Süper Moderatör
ENERJİ KAYNAKLARININ VE ENERJİNİN KULLANIMINDA VERİMLİLİĞİN ARTIRILMASINA İLİŞKİN YÖNETMELİK TASLAĞI

Bilinçlendirme Etkinlikleri
Madde 25
c) Her yıl Ocak ayının ikinci haftasında düzenlenen enerji verimliliği haftası etkinlikleri
kapsamında ve eşzamanlı olarak;
1) Büyükşehir belediyeleri Genel Müdürlük ile koordineli olarak konferans, sergi, fuar
ve yarışma gibi bilinçlendirme etkinlikleri yapar.
2) Milli Eğitim Müdürlükleri her ilde ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik
enerji verimliliği ile ilgili etkinlikler düzenler.
ç) İlköğretim, ortaöğretim ve yaygın öğretim kurumlarında enerji verimliliği kulübü oluşturulur ve kulüp çalışmaları ile öğrencilerin ders yılı içerisinde hazırlayacakları ödev ve projelerde enerji verimliliğiyle ilgili konulara yer verilir.

Geçen yıl çevre kulübüne takmışlardı böyle,kutlama,etkinlik hatta tatil vs. bu yıl da enerji verimliliği,ama yönetmelik çok yeni o yüzden pek çok idare gibi bizimkiler de kurmadı kulübü,dökümanlarını araştıracağım hocam yine de, ama bu yıl işiniz zor,geçen yıl çevre kulübü benimdi,neler çektim :rolleyes:

Son düzenleme:
B

bunch

Guest
eeekeeekeeek ne çabuk :s :s

valla gözümüzü açtık bu sabah 8,30da göründüler. hem de ne görünme. rehberlik planları, sosyal kulüpler, atatürk köşeleri, kitaplık işlemleri, zümreler,şökler,veli toplantı tutanaklar... ne var ne yok kontrol:)

üstüne 2 ders saati ders dinleme ve şöyle yapmalısınız hocahanım,böyle yapmalısınız hocahanım cümleleri :D:D:D

enthusiastic

Süper Moderatör
üstüne 2 ders saati ders dinleme ve şöyle yapmalısınız hocahanım,böyle yapmalısınız hocahanım cümleleri :D:D:D

İlahi hocaanım beni çok güldürdünüz. Demediler mi elinizdekilerde TİÇİR BUHS yazıyor, GILAVIZ yazmıyor o yüzden gunlük plan yapıcaan hocaanım, demediler mi? :)

Duyduğuma göre bizim paşalar da bayramdan sonra damlayacaklar.Hayatımda beni hiç branşı ingilizce olan bir denetlemedi. En yakını Fransızcacıydı o da ben özel lisedeyken.Ondan sonrası paso sınıf öğretmeni 60'lık kurtlar.

Bu arada bana en gıcık kol olan sivil savunmayı tutuşturdular

B

bunch

Guest
İlahi hocaanım beni çok güldürdünüz. Demediler mi elinizdekilerde TİÇİR BUHS yazıyor, GILAVIZ yazmıyor o yüzden gunlük plan yapıcaan hocaanım, demediler mi? :)

Duyduğuma göre bizim paşalar da bayramdan sonra damlayacaklar.Hayatımda beni hiç branşı ingilizce olan bir denetlemedi. En yakını Fransızcacıydı o da ben özel lisedeyken.Ondan sonrası paso sınıf öğretmeni 60'lık kurtlar.

Bu arada bana en gıcık kol olan sivil savunmayı tutuşturdular

yok GILAVUZ oldugu konusunda bir hayli ısrar etti,ben answer key bu deyince:D elinizden düşmeyecek bu hocahanım dedi (bir iki kez masaya bıraktım da kitabı) :D

bana rehberliğe gelen de fransızcaymıs bransı ama iyi çalışmıs dersine 4 temel beceri wrting-reading-listening-speaking bunları güzel saydı:)

beni konuşturmadı, çok biliyorsun der gibi iki de bir sözümü kesti:D
neyse bu müfettiş macerasından roman olur. esas dyned ile ilgili cümleler var onlar yarına kalsın :D

P

prettywoman

Guest
Yazdıklarınızı gülümseyerek okudum arkadaşlar. ((^:^))
* Evet bu kulüp bu yıl zorunluymuş....
Ve elimiz de herhngi resmi bir kulüp tüzüğü falan da yok.Ben ancak elime geçen bir takım farklı kaynakları birleştirerek ve yakın bir kulübün tüzüğünü de uyarlayarak ve altına not düşerek planımı yapacağım şimdilik...
Müdürüm de bana (EK:3)adı altında ''Geleceğe enerjin Kalsın Projesi Değerlendirme Formu ''diye bir form verdi.O doğrultuda işlerimi yapacağım sanırım.
sui_generis hocam size de teşekkür ederim evet ben de çevre kulübünde bub tür bir çalışma yapmıştım aslında benzer işler var burada da.
*Müfettişlerle ilgili anıları da bence ayrı bir konu başlığında incelersek hem eğlenecek hem de bilgilenecek gibi görünüyoruz.Bu konu uzaaaar gider ..... :)
Ama rüyalarında mı gördüler? Bu saatte rehberlik etmeye gelmişler demekten de kendimi alamdım doğrusu bunch hocam :D

P

prettywoman

Guest
Kabaca hazırladığım yıllık çalışma planımı kendim hazırlamaya çalıştım.Konu ile ilgili arkadaşlarıma sunmak istiyorum.Güle güle kullanın.pompomgirlBöylece bir yüküm daha hafifledipompomgirl

Ekli dosyalar

• Enerji Verimliliği Yıllık_Çal_Planı.doc
    80 KB · Görüntüleme: 35