görevine yeni başlayan öğretmenler adına konuşma...

• Konbuyu başlatan esrakahyaoglu
  • Başlangıç tarihi
E

esrakahyaoglu

Guest
arkadaşlar bugün bu konuşmayı yeni Osmaniye Valisi, eski İstanbul Emniyet Müdürü CELALETTİN CERRAH karşısında yaptım... heyecan doruktaydı anlayacağınız..

yalnız şunu açıklamadan geçemeyeceğim, bunu bana bugün soran herkese de söyledim.. Bu konuşmayı hazırlarken, üç sene önce burda paylaşılmış ekinezya isimli arkadaşımın yazısından çok azıcık yardım aldım. çok az bir yer ancak ben yine de bunu belirtmek istedim. Evet geri kalan bütün metni ben kendim yazdım, ama sanki bunu belirtmezsem emek hırsızlığı yapmış gibi hissederdim kendimi.. Böyle şeylerden rahatsız oluyorum çünkü. alıntı yapmak başka şeydir, kendininmiş gibi göstermek başka şey.

bilirsiniz, genelde bu tarz törenlerde, konuşmacılara hazır metin gelir. Törendeki öğretmenler konuşmamdan çok etkilenmişler ve metni benim yazıp yazmadığımı sordular. Bende çok küçük bir kısmında bir arkadaşımın yardımcı olduğunu ama geri kalan tamamının bana ait olduğunu söyledim. Ekinezya Hocam'a burdan saygılar sunuyorum. (metindeki benzerlikleri ekinezya hocamın metnine bakarak karşılaştırabilirsiniz.)

Gelecek yıllarda, bu tarz konuşmalar yapacak öğretmen veya öğretmen adayı arkadaşlarıma faydalı olması dileğiyle..

Ekli dosyalar

• Göreve yeni başlayan öğretmenler adına konuşma.doc
    31 KB · Görüntüleme: 83
E

esrakahyaoglu

Guest
rica ederim sayın hocam :) beğenmenize çok sevindim... :)

E

esrakahyaoglu

Guest
mystery_sea hocam;
beğenmenize sevindim ve size inanırım:) ya duygu yoğunluğunu abartmışım sanki, provalarda defalarca kez okudum bu yazıyı ve alıştım artık, kanıksadım etkilemez beni derken, bugün nerederyse okurken bende ağlayacaktım.. sesim titredi, gözler doldu ama toparladım allahtan.. çünkü konuşmayı çok duygulu bi fon müziği eşliğinde yaptım. düşünün yani manzarayı. :)

beni yavaş yavaş tanımaya başlamışsınız :) tabiki hocam, bu forum hepimizin, tabiki gerekirse koyacaksınız yazınızı benim konuma :) gerekmese de koyabilirsiniz :) bu arada yazınızı çok ama çok beğendim, çok samimi, çok içten...

hem bizler yazılarımızı paylaşalım ki, bizden sonrakilere de bi faydası olsun değil mi :)