görevlendirme

• Konbuyu başlatan alituran
  • Başlangıç tarihi
A

alituran

Guest
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum, İl merkezinde kız meslek lisesinde çalışıyorum. 3 İngilizce öğretmeniyiz 63 saat kadar da ders var. Geçen yıl hizmet puanı en düşük olan arkadaşa 28 saat ders verdiler ve hizmet puanı daha yüksek olan arkadaşa 12 saat ders verip 12 saat de başka bir liseye görevlendirme yaptılar ben de 23 saat kendi okulumda derse girdim. Görevlendirme olan arkadaş istemeyerek de olsa gitti. Böyle bir durumda itiraz hakkı yok mu? Ve benim eski okulumda görevlendirme isteğe bağlıydı isteyen olmazsa da hizmet puanı esasına göre yapılıyordu yani hizmet puanı düşük olan görevlendiriliyordu. Acaba bunun bir yönetmeliği falan var mı yoksa müdür kimi isterse onu mu gönderir?

cigdem19

Vip Üye
geçen yıl bana da aynısını yapmak istediler 2 öğretmeniz puanı yüksek olan ben fakat diğer arkadaşa fazla ders verip bana maaş karşılığı bile doldurmaz bir saat verdiler ve görevlendirdiler tabi dilekçe yazdım ve iptal edildi. puanım yüksek olduğu için bu görevlendirmeye itiraz ettim bu sefer ders saati eşit olarak paylaştırıldı gene görevlendirildik ama kendi okulumda en azından eşit paylaşmış olduk.

V

vedat20

Guest
16/12/2006 sayılı resmi gazete bölüm 4 ü dikkatlice oursanız orada maaş karşılığını doldurmayan öğretmenin görevlendirme kuralını görebilirsiniz arkadaşlarım.