hiç kulüp toplantısı yapıyor musunuz???

• Konbuyu başlatan coincidence
  • Başlangıç tarihi
C

coincidence

Guest
merhaba arkadaşlar bu sene okulların bazılarında kulüp toplantıları yapılmıyor(benim okulum gibi) ancak bazı okullarda gecen sene oldugu gibi bir hafta rehberlik dersi bir hafta da kulüp yoplantısı yapılıyor.Acaba sizlerin okulunda bu uygulama nasıl?Ayrıca bu sene kulüp öğretmenleri ek ders üzreti almıyorlarmış,bilginiz var mı???

sui generis

Süper Moderatör
Hocam yönetmelik gereği kulüp toplantılarının yapılmaması gibi birşey söz konusu değildir,yapmayan okullar var ise bu uygulamanın yanlış olduğu anlamına gelir,doğrusu bir hafta rehberlik bir hafta kulüp toplantısı yapılmasıdır,yapılmıyorsa bile yapılmış olarak gösterildiğini düşünüyorum çünkü hiçbir idare böyle bir risk alamaz,rehberlik dersi haftada 2 saatle ücretlendirilirken,kulüp toplantılarının ek ders ücreti yoktur,bu; bu yıl gelmiş bir uygulama değildir,daha önceki yıllarda da ücret belirttiğim şekilde idi.

mehhat

Vip Üye
Müdür yardımcımız önce bi yazı geldiğini ve sosyal kulüp çalışmaları ders saatleri dışında yapılacaktır ve işlevi olan kulüpler yapılacaktır diye söyledi.ertesi gün bu yazı iptal edilip eski sistemle yani rehberlik+sos.kulüp şeklinde devam edileceğini söyledi.biz iki hafta rehberlik bir hafta sosyal kulüp yapıyoruz.ben de hem rehberlik hem de sosyal kulüp var .birinden ücret alıyorum.Bu arada Sosyal kulüplerin hiç bir fayda getirdiğinede inanmıyorum...