Hızmet puanı birleştırme!

nghn_n

Vip Üye
Hizmet birleştirme yapılırken puanının tamamını alamıyormuşuz ortalama üçte biri gibi bi puan ekleniyomuş.Ücretli çalışırken prim eksik ödendiğinden doğruluğu var mıdır bilen war mı acaba?

eddie

New member
eğer özel kolejde görev yappıyorsanız,oradaki srtajınız geçerliyken dersane yada dil kursundaki stajınız geçmez,milli eğitime geçince yeniden stajer olarak başlarsınız ilk yıl.
Eğer özelde sigortanız tam olarak yatırıldıysa çalıştığınız her yılın üçte ikisi sayılır memuriyette birleştirirken.

M

maryjane

Guest
evet hocam öyle..benim çalıştığım okul 13 puan veriyordu ben o okuldan 7 puan aldım ancak..eksik prim ve tatiller sebebiyle..

L

lingua_82

Guest
Arkadaşlar MEB'e geçmeden önceki dershane ve özel okullardaki çalışmalarınızın hem hizmet puanına hem de emekliliğinize katkısı var.

C

captan01

Guest
Değerli Hocam biz ne desek boş;MEM'e gidiyorsunuz,onlar belki form doldurturlar ya da dilekçe alırlar;SSK dökümü isteyebilirler -istemeyebilirler de...Ben bunların hepsini yaşadım ondan diyorum.Uygulama ilde ile,personelden personele maalesef değişiyor. (SSK dökümünü aldım,ilgili kişiye -Allah'tan okul kanalıyla- gönderdim.1 ay sonra aynı dökümü bir daha bu personel benden istedi-başının üzerindeki raftaki dosyama bakma zahmetine bile katlanmadı -ısrarlarıma rağmen-.)Sözün özü,derdinize derman ,MEM...

C

captan01

Guest
Şunu ilave edeyim,stajerlik durumu hizmet birleştirmeyi etkilemez...

mesa

Vip Üye
Ücretli çalıştığımız yılın puanını aldığımızı bilmiyordum. Bu nerede yazıyor? Ben de hizmet birleştireceğim. Sadece yıl hesaplanıyor sanıyordum. Resmi olarak yazılı olduğu bir yer varsa, idarecilerden biri puan alamazsın dediğinde belgelerle açıklamak isterim.

aybay83

Vip Üye
captan hocam kıdem derece bırlestırmesini kastetmıyom. puan ekletme kesın oluyormu stajyerlıkten once.bir de dersane çalısmasından da puan alınabılır mı?canlı ornegı var mı?