il dışı atama ingilizce

ancientm

New member
geçen seneden önce istanbul çok az çıkardı şimdi biraz düzelmiş gibi ama kötü ilçeler çok gibi geldi özellikle sultanbeyli ölümüne :)sınıf öğretmenlerine 7 il açılıyormuş bu arada üzüldüm kendileri adına. yeni sistemden dolayı branşçıların durumu iyiymiş il dışı atamada. isteyecek arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.

H

Hemavaz

Guest
Ingilizce öğretmenleri aranıyor

Arkadaşlar,
Bir arkadaşımın ingilizce kursuna acil ingilizce öğretmeni aranıyor.İstanbul Avrupa yakasında.Butik bir kurs.Bol öğrencisi var.Başarılı olanlara kardan pay bile verebilirlermiş.İdealistçe düşünen insanlar.Değerlendirin derim.Ben İstanbul da ikamet etsem kaçırmam.

507 408 31 90

erasuh

Vip Üye
ben seneye ısteyecegım ama esım sınıf ogretmenı :(((( artık ımkansız gıbı bır sey oldu tayın işi bızım ıcın. Il emrının tekrar gelmesı ıcın dua etmekten baska caremız yok gıbı :(((((((

hatty

New member
hocalarımm benim bi sorum olcak ben şubatta elazığa atandım 2. hizmet bölgesi burası..buranın ilçeye bağlı bi köyünde görev yapmaktayım.eşim muşta çalışıyor..muş 3. hizmet bölgesi..adaylığım kalkınca muşa tayin isteyeceğim..doğudan daha doğuya istenince bi kolaylık var mı..bi de ben burada köyde görev yapıyorum muş ta da mı köye gecmek zorundayım yoksa merkeze gidebilir miyimmm...şu an çalıştığım yerin hizmet puanı 20..muş ta merkez de olsa okullar 22 veriyo bi kolaylık var mı daha doğuya geciş için kolay olur mu tayinimm?

D

dearbuddy

Guest
hocam muşa tayin isteyen kişi nispeten az olduğu için norm açığı varsa çıkar tayininiz,(tersi bir durum olsa idi ozaman iş biraz daha zor olurdu 2. bölgeden 3. bölgeye geçiş kolay 3. bölgeden 2. bölgeye geçiş daha zor bence)