il dışı atama klavuzu yayınlandı..

eran

New member
il dışı atama klavuzu yayınlandı..

İLDIŞI KLAVUZU
Sitemizdeki bağlantıları görebilmek için Vip Üye olmanız gerekmektedir.

ÖZÜR DURUMU KLAVUZU

Sitemizdeki bağlantıları görebilmek için Vip Üye olmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

eran

New member
AŞAĞIDAKİ MADDE DİKKATİMİ ÇEKTİ

İldışı 3.4.madde diyorki
''Fen liseleri, sosyal bilimler liseleri ve Anadolu liselerinde kadrolu olarak görev yapan
öğretmenler, güzel sanatlar ve spor liselerinin görsel sanatlar/resim, müzik ve beden eğitimi
alanları ile bilim ve sanat merkezleri hariç tüm eğitim kurumlarını tercih edebileceklerdir.''

Anadoluda kadrolu çalışan demiş bakın sınavla anadoluya geçen dememiş benim anladığım kadarıyla bu demek oluyorki önceden bahsettiğimiz gibi anadoluya sınavsız geçenlere yönelık bir geri döndürme olmayacak sanırım kendi yaptıkları anadolu lisesi sınavını yine kendileri boşa çıkardılar

S

supreme

Guest
İnşallah senin anladığın gibi değildir ERAN. Eğer bu madde, sınavla ya da sınavsız atanan tüm öğretmenleri aynı kefeye koyuyorsa; Danıştayın Anadolu Lis. sınavsız öğrtmen atanamaz kararına uyulmadığını gösteriyor. İdari Mahkemede Anadolu kadrosuyla ilgili bir davam var bu konuyla ilgili tüm gelişmeleride takip ediyorum.

Bakanlık 2009 da Fen Lis. ve Sosyal Bil. Lis. birbirine denk tutarken Anad. Lis. ayırıyordu ama bugün hepsini eşdeğer kabul ediliyor.

Madde ile ilgili bi açıklama pazartesi mutlaka gelir. Benim beklentim anadolu lis. seçme sınavına göre atananlara atamalarda öncelik verilmesi ,eş durumu atamalarından sonra da boş kalan yerlere Anad. Lis. ataması yapılması

E

eclipse

Guest
arkadaşlar hala açıklanmadı okullar. bende mi bi sorun var yoksa görebilen var mı?

P

pigeons64

Guest
arkadaşlar il dışı tamada yozgat görünmüyomu benmi yanlış baktım ,bütün şehirler var bi tek yozgat yok çok ilginç:(((

P

pigeons64

Guest
hayır hocam ben aksaraydayım hala 3 yılımı doldurmadığım için bana açılmadı bende merak attim bu yıl yozgat nasıl diye ben seneye isticem inşallah o zamanda yozgat açılır şuan 90 puanım var tayini çıkan arkdaşlara hayırlı olsun