ingilizce drama kulubü

• Konbuyu başlatan autumn
  • Başlangıç tarihi
N

nazo

Guest
hocam okulumuzda ingilizce kulübü kurduk ama ingilizce drama değil çalışmalarıda öğrencilerle yürütüyoruz

A

autumn

Guest
Bugün yaptığımız sene sonu kurul toplantısında müdürümüze ingilizce kulübü fikrini actım sagolsun hemen kabul etti(etkinlik en zayıf noktasıdır da :) cok mutluyum yani,gecen yıl bu soruyu ilk defa burda sormustum o zamandan beri cok fazla fikir de paylaşılmış,yani etkinlikler bile hazır.cok yararlı bir başlık olmuş,emeği gecen herkese teşekkürler :)

C

cranberry

Guest
gerçekten çok faydalı bir şey bu çok teşekkürler:)))
öğretmenlikte ilk senem olduğu için acemiliğime geldi sene başında haberim yoktu böyle bir kulüpten..
müdürüme gelecek sene için teklif ettim o da çok sevindi inşallah becerebilirim:)

A

autumn

Guest
merak etmeyin hocam başarırsınız,inanın öğrenciler de bu fikre çok sevinecek.neredeyse coğu kulüp saatlerini boş ders gibi düşünüyorlar,böyle ilgilerini ceken kulüpler onları da mutlu edecek.Ben öncelikle bir drama çalışması düşünüyorum ayrıca müzik öğretmenimizle konustum beraber bir ingilizce koro da hazırlayacagız,belki sene boyunca yaptığımız etkinlikler için bir sergi de acarız.Galiba hoş olacak :)

C

cranberry

Guest
ne güzel hocam çok sevindim sizin adınıza:)
ama bugün öğrendiğim bir şey üzdü beni seneye 30 saat derse girme ihtimalim var 2 okula gideceğim için bu durumda kulüp işi yatar..

A

autumn

Guest
hocam ben de bu yıl 30 saat girdim hatta 5leri üçüncü derslerinde birleştiriyordum mecburen(rehberlik saati de var ya),bunun yanında SBS için 6 ve 7 lere kurs yaptım.Tek öğretmen olunca durum bu ve önümüzdeki yıl da aynı olacak.Ama fikir beni cok heyecanlandırdıgı için yapmayı düşünüyorum siz de bir daha düşünün bence (zaten ingilizce öğretmeni olup da 25- 26 saatten az girmek olmaz değil mi:)

Son düzenleme:
C

cranberry

Guest
performansınız gerçekten müthiş:)))
hocam görev yaptığım yerdeki tüm okullar tüm gün öğretim yapıyor 18 saat kendi okulumda ders vereceğim 12 saat de diğer okulda dersim olacak yani kulüp dersi saatinde ben diğer okulda olacağım ders saati dışında yaptırırlar mı bilmiyorum bakalım inşaallah olur:)

M

marshmallow

Guest
ben kulübümü açtım ama henüz planını yapmadım. Bir tekerleme yarışması başlattık kulübümüzde. Oldukça keyifli bir sosyal kulüptü ama yoruldum hep bir ağızdan tekerleme okumaya çalıştılar da:)))

desire

Vip Üye
ben de merak ediyorum drama egzersizini tüm ingilizce öğretmenleri yapabiliyormu,yoksa sadece sertifikası olanlar mı? bir de üniversite de tiyatro/drama dersi alanlar transkritlerini kullanarak yapabiliyor diye duydum. bilgilendirirseniz sevinirim

hale75

New member
bu yıl ben de drama çalışması yaptım ama ben sosyal kulüp olarak değil egzersiz çalışması olarak yaptım yıl sonunda da çalışmalarımızdan bazılarını sergiledik bunlar bir dans gösterisi yabancı şarkıyla klip gibi, nasreddin hocanın düdük hikayesinin canlandırması ve ingilizce birkaç şarkıyı koro şeklinde söyledik süper oldu bence siz de deneyin

Hocam fikriniz çok güzel. eminim sunum da güzel olmuştur. Ben de bu yıl ingilizce kulübünü yürütüyorum.Böyle bişeye acil ihtiyacım var.Elinizdeki kaynakları paylaşırsanız çok sevineceğim Sevgiler

B

blueshine

Guest
arkadaşlar benim merak ettiğim okullarımızda ingilizce drama kulubü kurma gibi bir hakkımız yada şansımız varmı?bu kulüpte sadece drama değil ingilizce adına birçok şey yapılabilir diye düsünüyorum.calıştığım ilköğretim okulunda mümkün mü merak ettim.eğer bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ben okulumda İngilizce kulübü açtım. Ve çok eğlenceli geçiyor. Öğrencilere scrabble yaptırıyorum. Mukavvadan kendimimz oluşturuyoruz. çocuklarda çok mutlu ve severek yapıyorlar

I

isratuana

Guest
ben de ilk defa ingilizce kulübü kurdum.Alt yazısı olmayan tamamen ingilizce olan bir çizgi film izlettirdim çok beğendiler.bir süre sonra kendilerince anlamaya başladılar.Aradadurdurup onla ilgili basit sorular sordum rengi,ismi, sayısı gibi.bu hafta da bir şarkı aktivitesi yapıcam. şarkıda geçen bazı kelimelerin resmini çizdim.ilk dinlemede duydukları resimleri daire içine alacaklar.ikinci dinlemede boşluk doldurma olacak.sonrada bu şarkıyı sene sonu için kullanıcam.şarkıda britney spears lucky.artıkçocukşarkıları çok hoşlarına gitmiyor böyle daha çok ilgi çekiyorum.

Tiyatro olmuyor çünkü kulüp ayda 2 kez toplanıyor ekstra vakit ayırmam gerek o da çok zor o yüzden bu tarz oyunlu eğlenceli aktivitelerle geçiriyorum.