İngilizce Klübü

• Konbuyu başlatan angelphoebe
  • Başlangıç tarihi
A

angelphoebe

Guest
arkadaşlar merhaba. bu sene okul müdürümde onay verirse ingilizce klubü kurmak istiyorum. daha önce ki yazılanlara baktım ama genel olarak ingilizce drama kulübü üstünde durulmuş ben ise drama değilde ingilizceyle ilgili tüm aktivitelerin yapılabileceği bir kulüp düşünüyorum. başka bir sitede hazırlanmış bir iç tüzük buldum. sizden ricam yapan arkadaşlar varsa onların tavsiyeleri ya da neler yapabiliriz fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. örneğin kulüp çalışmalarında toplum hizmeti adı altında olursa geziler için çok kolay izin alınabiliyor. ama bunları planda göstermek zorunda olduğumuz için önceden kararlaştırmak gerekiyor. fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim:)

A

autumn

Guest
hocam forumda bu konu dediğiniz gibi drama kulübü baslığı altında tartısıldı.Fakat oradaki mesajları okursanız sadece bu yönde degil inglilizce kulübü olarak da faydalanabileceginiz fikirler var.bir göz atın derim ben

Sitemizdeki bağlantıları görebilmek için Vip Üye olmanız gerekmektedir.

mystery_sea

Vip Üye
arkadaşlar merhaba. bu sene okul müdürümde onay verirse ingilizce klubü kurmak istiyorum. daha önce ki yazılanlara baktım ama genel olarak ingilizce drama kulübü üstünde durulmuş ben ise drama değilde ingilizceyle ilgili tüm aktivitelerin yapılabileceği bir kulüp düşünüyorum. başka bir sitede hazırlanmış bir iç tüzük buldum. sizden ricam yapan arkadaşlar varsa onların tavsiyeleri ya da neler yapabiliriz fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. örneğin kulüp çalışmalarında toplum hizmeti adı altında olursa geziler için çok kolay izin alınabiliyor. ama bunları planda göstermek zorunda olduğumuz için önceden kararlaştırmak gerekiyor. fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim:)

öğretmenim ben geçen sene ingilizce kulübü açmış ve gerekli olan herşeyi aşağıdaki konuda paylaşmıştım. onlardan yararlanabilirsiniz.

Sitemizdeki bağlantıları görebilmek için Vip Üye olmanız gerekmektedir.

fatmaresat

New member
Hocam aynı şekilde biz de kulüp kurduk bu sene..İç tüzük arıyoruz ama bulamadık.Siz bulmuşsunuz..paylaşırsanız seviniriz...

D

doykan

Guest
evet. mystery-sea hocamın paylaşımı gayet güzel. ben de ondan faydalandım.