İngilizce Kulübü ile İlgili Herşey 2008-2009

sui generis

Süper Moderatör
2008-2009 Yıllık plan
İç Tüzük
Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği
Proje Öneri Formu
Proje Sonuç Raporu
Öğrenci Değerlendirme Formu
Çalışma Raporu
Veli İzin Belgesi

İngilizce Kulübü kurulabilmesi için sene başı öğretmenler kurulu toplantısında karar alınması gerekmektedir. Bu konuda sorun yaşayanlar için :

DAYANAK
Madde 3- Bu Yönetmelik, 14/06/1973 tarihli ve 1739 sayılı Millî Eğitim Temel Kanununun 62 nci maddesi, 30/04/1992 tarihli ve 3797 sayılı Millî Eğitim Bakanlığının Teşkilât ve Görevleri Hakkında Kanunun 2 nci maddesi, 05/06/1961 tarihli ve 222 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanununun 11 inci maddesi, 05/06/1986 tarihli 3308 sayılı Meslekî Eğitim Kanununun 11 inci maddesi ile 08/06/1965 tarihli ve 625 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanununun 2 nci maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

Asıl kulüpler listesi dışında da kulüp kurulabilir.

Öğrenci Kulübü
Madde 10- Okul açıldıktan ve sınıf temsilcileri seçildikten sonra en kısa sürede; sınıf temsilcileri ile okul yöneticilerinin ve öğretmenlerin katılacağı toplantıda kurumun türüne, seviyesine, imkân ve şartlarına; çevrenin ekonomik, sosyal, kültürel ve coğrafi özelliklerine göre (EK-1) de yer verilen öğrenci kulüplerinden gerekli görülenlerine ya da öğrencilerin istekleri doğrultusunda farklı kulüplerin kurulmasına karar verilir.

Ekli dosyalar

• ingilizce_drama.rar
    93.4 KB · Görüntüleme: 2,391
Son düzenleme:
C

cranberry

Guest
toplantımız bugün oldu fakat kabul etmediler halbuki çok istiyordum hocam bu yönetmeliğin tamamını nereden bulabilirim acaba sadece bu kısmı yetmeyebilir şimdiden teşekkür ederim..

C

cranberry

Guest
her okul müdürü aynı anlayışa sahip olmuyor malesef:(
tekrar teşekkür ederim..

C

cranberry

Guest
bugün konuştuk ispatı olunca sanırım yapılcak Serap Hocam ne kadar teşekkür etsem azdır sağolun yoksa benim böyle bir şeyden haberim yoktu tekrar teşekkürler..:)

sui generis

Süper Moderatör
bugün konuştuk ispatı olunca sanırım yapılcak Serap Hocam ne kadar teşekkür etsem azdır sağolun yoksa benim böyle bir şeyden haberim yoktu tekrar teşekkürler..:)

Rica ederim hocam,sevindim hallolduğuna,inanın çok faydalı oluyor en azından kulüp derslerinde ne yapacağız derdi olmuyor ve boş boş oturmak yerine birşeyler çıkıyor ortaya,öğrenciler de çok hevesli oluyorlar,ayrıca diğer kulüpler için gelen şu haftayı kutlayın,şu programa gidin vs. yazılarıyla da uğraşmamış oluyoruz smiley5jf say say bitmedi faydaları tatlisey

L

lethalmrcool

Guest
ben de ingilizce kulübü kurdum ancak toplum hizmeti konusunda sıkıntı yaşıyorum. ingilizce kulübü toplum hizmeti olarak neler yapılabilir.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

abukprenses

New member
ben de ingilizce kulübü kurdum ancak toplum hizmeti konusunda sıkıntı yaşıyorum. ingilizce kulübü toplum hizmeti olarak neler yapılabilir.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Hocam ben de aynı dertten muzdaribim. Bu hafta toplantıda öğrencilerle ne yapalım diye konuştuk. Genelde ingilizce kitap toplayalım, küçüklere ing. öğretelim gibi teklifler geldi. Sonra öğrencileri dyned kullanmaya teşvik eden bir proje yapalım dedik. Teneffüslerde

"baba bana dyned al,
ingilizceyi seviyorum ; dynedi kulanıyorum..
İtiraf et, evet, evet, evet, Tabiki DYNED"

gibi pankart taşıyalım dikkat çekelim dedik.Yönetmelikte toplum hizmetinin esasları pek açık değil.Asıl merak ettiğim şey mutlaka kulüp formatına paraler bişey mi yapmak zorundayız.

L

lethalmrcool

Guest
Hocam ben de aynı dertten muzdaribim. Bu hafta toplantıda öğrencilerle ne yapalım diye konuştuk. Genelde ingilizce kitap toplayalım, küçüklere ing. öğretelim gibi teklifler geldi. Sonra öğrencileri dyned kullanmaya teşvik eden bir proje yapalım dedik. Teneffüslerde

"baba bana dyned al,
ingilizceyi seviyorum ; dynedi kulanıyorum..
İtiraf et, evet, evet, evet, Tabiki DYNED"

gibi pankart taşıyalım dikkat çekelim dedik.Yönetmelikte toplum hizmetinin esasları pek açık değil.Asıl merak ettiğim şey mutlaka kulüp formatına paraler bişey mi yapmak zorundayız.

teşekkür ederim hocam. aslında kulüp formatına paralel bişey yapmak zorunda değiliz ancak ben ingilizceyle ilgili olsun istiyorum. ingilizce kitap toplama ve küçüklere ingilizce öğretmek iyi fikir...ayrıca halka ingilizce film izletebiliriz okulda bir hafta sonu bilmiyorum çok fazla yapacak birşey yok gibi geliyor..

PIERzig

Vip Üye
Evet arkadaşlar bugün yen okulumda ingilizce etkinlik klubümün olduğunu öğrendim.İlk senem olduğundan hiç bilmiyorum ne yapılır ne edilir bu etkinliklerde

D

derya09

Guest
merhaba hocam ben ingilizce kulubü dosyasını indiremiyorum.acaba direk siteye ekleyebilir misiniz?ben şimdiden cok ama cok tesekkür ederim

D

derya09

Guest
hocam cok ama cok tesekkür ederim inşallah seneye ben de bu kulupte calışabilirim.benim bu sene stajyerliğimden dolayı biraz zor bi kulup verilmişti acıkcası zor dememin sebebi ne yapacagımı bilemememdi ve kaynak bulamamamdı.sizlere gercekten cok ama cok tesekkür ediyorum.

D

derya09

Guest
hocam burda kulubün planında aylık olarak yazılmış siz bunu haftaya nasıl böldünüz?ve işleyişiniz hakkında biraz bilgi verirseniz cok sevinirim.şimdiden cok teşekkür ederim.

sui generis

Süper Moderatör
Kafama göre böldüm hocam :) yani şöyle ki; zaten 2 haftada bir yapıldığı için aylık iki tane maddeye ihtiyaç var,aylık olarak da zaten 2-3 madde düşüyor,sırayla yazıyorum onları deftere.İşleyiş de şöyle oldu açıkçası,plana uygun gitmedim,genelde bil.lab. gidip dyned çalıştık,bazen de ing. şarkılar dinledik,23nisan için drama yaptık vs. Bu arada febahadır hocam teşekkür ederim eklediğiniz için dosyayı,bütün gün okuldaydım,geç gördüm mesajı ben :)

ahsen86

Vip Üye
Benim müdürümün bu kuraldan haberi olsa gerek çünkü sene başı kurul toplantısında ben teklif sundum ve kabul edildi. Geçen yıl 'Araç-Gereç' adı altında kurulan ama öğrencilerin ve öğretmenlerin sıkıntıdan patladığı bir klübüm vardı, bu yıl en azından eğitimin aldığım ve sevdiğim işle ilgili birşeyler yapabileceğim. Şimdiden yapacağım şeyleri düşündüğümde sıkıcı bir klüp olmayacağını düşünüyorum.
Deneyimlerimi ve çalışmalarımı da sizinle paylaşmaktan mutlu olacağım.:)

M

mugealtinoklu

Guest
Arkadaşlar , okul gazetesini bu kadar cok cikarmak zorunda miyiz?
Bir de tiyatro icin elinizde kaynak var mi?Gecen sene is bulmayla ilgili harika bir piyes vardi.5lere mezuniyet torenleri icin yaptirdim.Yarim ingilizce, yarim turkce olunca da velilerde anladi.Muthisdi.Emegi gecen arkadasima da cok tesekkur ederim.
Bu sene icin kaynak oneren olursa cok sevinirim. :)