iNGİLİZCE KULÜBÜ

• Konbuyu başlatan eclipse
  • Başlangıç tarihi

semra111

New member
Biz geçen yıl anadolu lisesinde bu kulübü kurduk ve dolu dolu bir yıl geçirdik. Yaptığımız etkinlikler arasında en uzun soluklu ve zevkli olanlar ingilizce gecesi(skeçler, şarkılar, şiirler, koro vs.) ve ingilizce kısa film yarışması idi. Kısa film yarışmasını gelenekselliştirmek istiyoruz. Öğrencilerimiz beklentimizin çok üzerinde çalışmalar yaptılar. İlgilenirseniz dökümanlarını paylaşabilirim.

I

ingilizceci 2

Guest
çok güzel bi fikir kısa film yarışması OGYE kapsamında da yapılabilir bence. Ben de kurmak istedim İng. k. ama pek istekli olmadı arkadaşlar sanki. Neyse tam gün mesai olunca yaparız bişeyler :)))))

meht_up

Vip Üye
Biz geçen yıl anadolu lisesinde bu kulübü kurduk ve dolu dolu bir yıl geçirdik. Yaptığımız etkinlikler arasında en uzun soluklu ve zevkli olanlar ingilizce gecesi(skeçler, şarkılar, şiirler, koro vs.) ve ingilizce kısa film yarışması idi. Kısa film yarışmasını gelenekselliştirmek istiyoruz. Öğrencilerimiz beklentimizin çok üzerinde çalışmalar yaptılar. İlgilenirseniz dökümanlarını paylaşabilirim.

ilgileniyoruz hocam, paylaşın lütfen : )

KaiZEN

New member
Dün yapılan toplantıda ingilizce klubü bana verildi

Yıllar sonra ilk defa klüp aldım- 3-4 okula ek ders yetersizliğinden

siz saygıdeğer hocalarıma sorum

bu klüpte ne yapıyorsunuz ve hangi belgeleri hazırlamak lazım ?

takmak

New member
hocam bu sene ilk defa bu kubü aldımm.elimde hiç döküman ,yönetmelik ,etkinlik yani hiçbirşey yok ...deneyimlerinizle ve kaynaklarınızla yardımcı olursanız çok sevinirimmm:)))
ACİLLLL YARDIIIIIIIIIMMMM!!!

KaiZEN

New member
hocam bu sene ilk defa bu kubü aldımm.elimde hiç döküman ,yönetmelik ,etkinlik yani hiçbirşey yok ...deneyimlerinizle ve kaynaklarınızla yardımcı olursanız çok sevinirimmm:)))
ACİLLLL YARDIIIIIIIIIMMMM!!!

Aynı dert bende de var özellikle kaynak paylaşımı yaparlarsa arkadaşlar müteşekkir olurum.

müteşekkir kelimesini ilk defa cümlede kullandım ona göre Sirit