ingilizce öğretmeni egzersiz alabiliyor mu?

• Konbuyu başlatan educator34
  • Başlangıç tarihi
E

educator34

Guest
Arkadaşlar gerek yönetmelik okudum gerekse nette arastırmada da yaptım ama bu konuma bi cevap alamadım guzelce. Aranızda egzersiz yapan var mı? Geçen gün öğretmenler toplantısında Dramadan yaptıracağımı belirttim,müdür de ama türkçe öğretmeni var okulda, hani dramayı o yaptırıyo tarznda konustu ama ben de ingilizce yaptıracam hocam dedim fakat bilmiyorum onay gelir mi? gelmesi için ne yapmalı??? ya da prosedür nasıl işliyor..transkriptimdeki drama dersimi göstermem bi işe yarıyor mu

A

artemis55

Guest
Arkadaşlar gerek yönetmelik okudum gerekse nette arastırmada da yaptım ama bu konuma bi cevap alamadım guzelce. Aranızda egzersiz yapan var mı? Geçen gün öğretmenler toplantısında Dramadan yaptıracağımı belirttim,müdür de ama türkçe öğretmeni var okulda, hani dramayı o yaptırıyo tarznda konustu ama ben de ingilizce yaptıracam hocam dedim fakat bilmiyorum onay gelir mi? gelmesi için ne yapmalı??? ya da prosedür nasıl işliyor..transkriptimdeki drama dersimi göstermem bi işe yarıyor mu

Transkriptinizde Üniversitede Drama dersi aldığınızı belegelendirmeniz gerekiyor hocam.ben bir kaç yıl önce yapmıştım başka yapan arkadaşlar da var ancak bazı M.Eğitimler sorun çıkarıyorlarmış yani kabul etmiyorlarmış. Ayrıca okul idereleri de pek bilmez İngilizce Öğretmenlerinin de egzersiz yapabileceğini klasik bakış açılarıyla olmaz der geçer giderler bazıları bilmediklerinden kaynaklı olabiliyor maalesef.Onlara göre Türkçe,Beden Eğitimi ,Müzik Öğretmenleri bir tek egsersiz yaparlar.

T

trnhcr

Guest
Ben de geçen sene yan branşımızın Türkçe olmasına güvenerek 'Şiir Dinletisi '' almak istedim ama vermediler. İdarelerin insiyatifinde biraz ...İngilizce ile doğrudan alakalı bir ders dışı etkinlik başlığı yok. Bu konuda bakalığı harekete geçirmemiz lazım..Bize durmadan hiç bir yan geliri olmayan dyned türü garip işleri dayatıyorlar, herkesten çok çalışıp daha az kazanıyoruz....

naliyim

Vip Üye
Merhaba hocam,geçen yıl drama egzersizi yapma girişiminde bulundum.Transkriptimle belgelememi yeterli bulmadılar.Bu sene Halk eğitim Merkezlerinde düzenlenen 144 saatlik bir drama kursu alıcam,ancak öyle açabilicem.Ankaradayım ben,diğer İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin prosedürlerini bilmiyorum.

R

roi_

Guest
ben geçen yıl dramadan egzersiz aldım hiçtebi sorun çıkmadı.transkribimle başvuru yaptım.şunuda söyleyim çok yorucu oluyor haberiniz olsun.bizim ilde drama ve tiyatrodan egzersiz alan öğretmenlerden süresi en az 30 dakika en fazla 90 dakikalık bir oyun yada etkinlik çıkarmalrını ve sergilemelerini zorunlu tuttular.
birde şunu söyleyeyim egzersiz yönetmeliğinde şu ders bu ders bunu yaptırırdan ziyada yapmak istediği egzersizin belgesini belgelendirdiginde sorun olmuyor.şiir de verebiliriz hepimiz ünide bu derside aldık...

E

educator34

Guest
Anlaşılan farklı uygulamalar var. Benim transkriptimde Drama dersi aldığım yazıyor. Ama bakalım işe yarayacak mı? Biz toplantı yaptık, sadece ben söyledim yapacağımı ve tutanaklara yazıldı. Bunun yanında ne gibi işlemler yapmam lazım? Şu anda sadece toplantı tutanağında yapma isteğim yazıyor. Dilekçe filan vermem gerekiyor mu?

sui generis

Süper Moderatör
Dilekçeye gerek yok hocam, bi yıllık plan hazırlayıp idareye veriyorsunuz onlar onaylayıp ile ya da ilçeye gönderiyorlar nerede çalışıyorsanız, ordan da onay geliyor. Bir de yıllık planla birlikte çalışacağınız öğrenci isimlerini yazıyorsunuz ekliyorsunuz,onların hepsi birlikte onay alıyor.

D

dilekelifsu

Guest
arkadaşlar biz iki yıldır ingilizce drama adı alında haftada 4 saat egzersiz yapıyoruz hatta yıllık plan drama şeklinde ama biz dyned çalışıyoruz okul idaresi veya milli eğitim herhangi bir sorun cıkarmıyor ve bunu uygulayan tek okul biz değiliz

shlimazl

Vip Üye
ARKADAŞLAR ben üniversitede 4. sınıfın ilk döneminde DRAMA OYUN İNCELEME diye bir ders aldım. transkriptime baktım. bununla egzersiz açabilirmiyim? ayrıca çıkacak olan tiyatro eseri ingilizce olmak zorundamı? türkçe olabiliyor mu ?yapan varsa bana örnek teşkil edermi? çoook teşekküredeiyorum şimdiden.

A

artemis55

Guest
elinizdeki transkriptle egzersiz alabilirsiniz hocam,Türkçe olabilir mi bilmiyorum ama ben ingilizce koro yapmıştım ve ingilizce oyunlar falan öğretmiştim.

N

nslhn

Guest
arkadaşlar biliyorsunuz iki yıldır okullarda bir seçmeli ders furyası var. bir ing.öğrtm.olarak seçmeli İngilizce dersine girmek zorunlu mu? acil cevap lütfen..

bunch

Administrator
arkadaşlar biliyorsunuz iki yıldır okullarda bir seçmeli ders furyası var. bir ing.öğrtm.olarak seçmeli İngilizce dersine girmek zorunlu mu? acil cevap lütfen..

hocam okullardaki ingilizce dersleri seçmeli olsun ya da olmasın siz 15+6 saat derse girmek zorundasınız. bu saatleri dolduruyorsanız fazlasını istemiyorum diyebilirsiniz.

S

serranogrudge

Guest
peki bu drama egzersizi için yarın dilekçe verebilir miyiz yoksa 2. döneme mi kaldı hevesim. seney demeyin bende kalp var :)