Klüp ve Rehberlik dersi

G

grimmy

Guest
bızde esıt paylasıldı,ek ders gelsın dıye eşit olarak. mesela branslardan sınıf rehb. alanlar klup almadı.. şube sayımız az da o yuzden

E

esrakahyaoglu

Guest
benimde hem sınıfım hem sosyal kulübüm var, bi hafta rehberlik bi hafta kulüp şeklinde dönüşümlü olarak giriyorum. geçenlerde müdür yardımcısı sosyal kulüp için para alınmadığını ama rehberlik için ayda 4 saat verdiğini söyledi, ama rehberlik ayda iki saat oluyo. pek anlamadım ama bişi de soramadım, acaba o dört saat dediği sosyal kulübüdemi kapsıyoki??

S

sysianai

Guest
Bizde sınıf sistemi var. Rehberlik olduğunda şube rehber öğretmeni olduğum sınıf benim sınıfıma geliyor. Kulübüm ise ingilizce kulübü yine öğrenciler benim sınıfıma geliyor. İşim çok kolay:)

Gelelim rehberliğin ek ders meselesine. Rehberlik ya da sosyal kulübe haftada bir saat girilir ancak iki saat ek ders ücreti alınır.

E

esrakahyaoglu

Guest
nası yani hocam, anlamadım, bir saat girilip iki saat ücret alınır demişsiniz, yani ben şimdi sınıf ve kulüp 4 saat giriyorum, 8 saat mi ücret almam gerekir??

A

Ayşegül Kalem

Guest
hocam benim de hem sınıfım hem kulubum var,mdr yardımcısı her hafta bunlardan 2 ekders aldıgımı soyledi.

S

sysianai

Guest
Hocam bir hafta rehberlik dersi yapılır bir hafta ise kulüp. Bir ayda 2 saat rehberliğe, iki saat de kulübe girersiniz. toplam 4 saat olur bunun ek dersini de 8 saat olarak alırsınız. siz haftada kaç saate girdiğinizi söyleyin ben size almanız gereken ek dersi söyleyeyim. Mesela ben haftada 29 saat derse giriyorum. 1 saat de rehberlik (iki haftada bir, diğer iki hafta ise sosyal kulüp) toplam 30 saatim var. Hiç boş dersim yok. Aldığım ek ders haftalık 19 saat.

E

esrakahyaoglu

Guest
hocam benim haftada 25 saat dersim var. bi tane sınıfım, bi tane sosyal kulübüm var, yani haftada 26 saat dersim olmuş oluyo. kaç saat ek ders almış oluyorum? siz aldığım ek ders saati 19 saat demişsiniz, 15 saat zorunlu dersi 30 saat den çıkarınca 15 saat ek ders oluyo diye biliyorum ben, yanlış mı biliyorum, siz nasıl hesaplıyosunuz??

A

Ayşegül Kalem

Guest
hocam benim haftada 25 saat dersim var. bi tane sınıfım, bi tane sosyal kulübüm var, yani haftada 26 saat dersim olmuş oluyo. kaç saat ek ders almış oluyorum? siz aldığım ek ders saati 19 saat demişsiniz, 15 saat zorunlu dersi 30 saat den çıkarınca 15 saat ek ders oluyo diye biliyorum ben, yanlış mı biliyorum, siz nasıl hesaplıyosunuz??
benim bildiğim 25-15=10 saat ekders var üzerine 2 saat planlama 2 de kulup ve rehberlik haftada sizin benim bildiğim 14 saat dersiniz var hocam.saygılar.

S

sysianai

Guest
Hocam önce kendi ek dersimi hesaplayayım size.
Rehberliği bir kenara bırakalım önce. 29 saat ders. 15 saati maaş karşılığı kalır 14. Rehberlik dersine 2 saat ek ders yazılır, eder 16. Her 10 ders için hazırlık ve planlama görevi karşılığında 1 saat ek ders ücreti ödenir. 30 saat derse giriyor olduğum için 3 saat de hazırlık ve planlama görevinden eklenir. 19 saat ek ders yapar. Bu da haftanın günlerine 4+4+3+4+4 olarak yazılır.

Gelelim sizin ek dersinize Ayşegül Kalem Hocamın dediği gibi;
25-15=10
Rehberlikten 2 saat gelir =12
26 saat için 2 saat hazırlık ve planlama görevinden ek ders alırsınız eder 14 saat ek ders.

E

esrakahyaoglu

Guest
tmm anladım, ben şu 10 saat için 1 saat olayını düşünmemiştim, çok çok teşekkür ederimm :) ben yarın müdür yardımcısının ağzını arayayım, kaç saat yatıyomuş bana, bakalım burdaki ile uyuşcak mı :) eğer eksik olursa, anlattığınız yöntemleri anlatacağım :) çook teşekkürler tekrardan :)

S

sysianai

Guest
Rica ederim hocam. Ağzını aramadan ek ders çizelgemi görmek istiyorum diye de söyleyebilirsiniz. Yasal hakkımız.