Lütfen yardım!!

• Konbuyu başlatan cherry
  • Başlangıç tarihi
C

cherry

Guest
Arkadaşlar yönetmelik bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var,okulda 56 saat ders var 3 öğretmeniz,üçümüzünde maaş karşılığı dersleri dolmasına rağmen bana başka bir okulda 18 saat görevlendirme yaptılar bölgede açık var diye.Norm fazlası değilim maaş karşılığımı okulda almam gerekmiyor mu?

Demet Hoca

Yönetici
Yönetici
Arkadaşlar yönetmelik bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var,okulda 56 saat ders var 3 öğretmeniz,üçümüzünde maaş karşılığı dersleri dolmasına rağmen bana başka bir okulda 18 saat görevlendirme yaptılar bölgede açık var diye.Norm fazlası değilim maaş karşılığımı okulda almam gerekmiyor mu?

Hocam yeni yönetmeliklere göre okul normu diye birşey kalmadı, eğitim bölgesi normu diye birşey oluştu. Size okuldan hiç mi ders vermeyecekler? Okulda 56 saati 2 ye mi bölüyorlar?

cigdem19

Vip Üye
aynı olay benim de başıma geldi bu sene 2 öğretmeniz 30 saat ders var, birimize 20 saat verildi,birimizede 10 saat okulda ders 10 saat de görevlendirme tabi ben itiraz ettim dilekçe yazdım bakalım nasıl sonuçlanacak...

Demet Hoca

Yönetici
Yönetici
aynı olay benim de başıma geldi bu sene 2 öğretmeniz 30 saat ders var, birimize 20 saat verildi,birimizede 10 saat okulda ders 10 saat de görevlendirme tabi ben itiraz ettim dilekçe yazdım bakalım nasıl sonuçlanacak...

Size yapılan da eğitim bölgesi şartlarına göre uygun hocam malesef.

cigdem19

Vip Üye
Hayır hocam uygun değil, hizmet puanı kimin düşük ise o gider görevlendirmeye. Dilekçenizde bunu vurgulamışsınızdır umarım.

bilgim olmadığı için vurgulamadım ama gerekirse yine yazarım yarın dersler belli olucak bakalım,hala ısrar ederlerse tekrardan dilekçe yazarım vurgulayarak,bu bana yapılan bir haksızlıktır bence yönetmeliğe göre...

Demet Hoca

Yönetici
Yönetici
bilgim olmadığı için vurgulamadım ama gerekirse yine yazarım yarın dersler belli olucak bakalım,hala ısrar ederlerse tekrardan dilekçe yazarım vurgulayarak,bu bana yapılan bir haksızlıktır bence yönetmeliğe göre...

Hocam hizmet puanınız diğer arkadaştan yüksek ise mutlaka bunu belirtin! Yapılan doğru değil.

cigdem19

Vip Üye
Hocam hizmet puanınız diğer arkadaştan yüksek ise mutlaka bunu belirtin! Yapılan doğru değil.

teşekkürler hocam bilgileriniz için , diğer öğretmenden 60 puan kadar fazlalığım var ama dilekçemde sadece eşit şekilde paylaştırılmasını istedim 30 saatin keşke bilgim olsaydı puanıda belirtirdim ama yarın gene aynı şeyde ısrar ederlerse nasıl bir yol izlemem gerekir ilçe milli eğitime yazdım ben dilekçemi bu sefer il milli eğitime yazarım dilekçe..

cigdem19

Vip Üye
hocam sizin dediğinize göre fazla puanlı olan okuldaki dersleri alır az puanlı olan mı görevlendirme gider,benim bilgim olmadığı için eşit şekilde paylaşılmasını istedim, dilekçede deseydim ki benim puanım yüksek görevlendirmeye gitmek istemiyorum o zaman bana okuldaki derslerden fazla verip görevlendirmeye gitmezmiydim sanki dediğinizden bunu anladım ben , sorularımla sıkıyorsam özür ama hiç bir bilgim yok yönetmelikle....

Demet Hoca

Yönetici
Yönetici
hocam sizin dediğinize göre fazla puanlı olan okuldaki dersleri alır az puanlı olan mı görevlendirme gider,benim bilgim olmadığı için eşit şekilde paylaşılmasını istedim, dilekçede deseydim ki benim puanım yüksek görevlendirmeye gitmek istemiyorum o zaman bana okuldaki derslerden fazla verip görevlendirmeye gitmezmiydim sanki dediğinizden bunu anladım ben , sorularımla sıkıyorsam özür ama hiç bir bilgim yok yönetmelikle....

Hocam hizmet puanı kimin yüksek ise o kendi okulunda kalır ve görevlendirmeye hizmet puanı düşük olan gider. Ama eğer eşit gitmeyi kabul ettiyseniz o şekilde de olur. Eğer dilekçenizde eşit şekilde gidelim dediyseniz onun üzerine yeni dilekçe yazmanız da doğru olmaz. Keşke dilekçe yazmadan önce burada bizimle paylaşsaydınız. Ama artık olan olmuş, çok can sıkmamak lazım.

cigdem19

Vip Üye
anladım hocam bilmediğim için o şekilde yazdım neyse olsun insanlık ben de kalsın:) bana yapılmak isteneni ben yapmıyım arkadasa.eşit şekilde paylaştırıp görevlendirmemin ona göre yapılmasını işstedim gene gidicez görevlendirmeye bir daha yönetmelikle sorun yaşarsam ilk size yazıcam :)saolun.