Sınıf şube dağılımı ile ilgili acil yardıma ihtiyacım var.

merdiller

Vip Üye
Arkadaşlar, geçen sene 4 tane 7. Sınıf okuttum. Bu sene 4 tane 8. Sınıfı okutmak istemediğimi branşlarımda konuştum ve destek istedim. Ortamda bulunan branş arkadaşlarımdan bir itiraz gelmedi. Ortamda olmayanlarında gelince desteğini alacaktım. Fakat seminer bitimi imzamı atmak üzere müdür yardımcısının odasına gittim. Kendisi bize ders dağılımlarınızı yaptınız mı deyince, biz aramızda konuştuk, ben 4 tane 8 okutamayacağımı ve 8 leri paylaşacağımızı söyledim. Müdür yardımcımız sınıflarını devam ettir ısrarında bulundu bende direttim. Konuyu yarın konuşalım deyip kapattı. Ama benim sinirlerim bozuldu. 4 tane 8. Sınıfın teog stresini kaldıramayacağım, kendisine de belirttim. Ama sanırım beni dinlemiycek. Bu konuda hakların nelerdir. Acil bilgisi olan varsa lütfen bugün yazsın. Sinirimden hop oturup hop kalkıyorum şuna evde.

Demet Hoca

Yönetici
Yönetici
Arkadaşlar, geçen sene 4 tane 7. Sınıf okuttum. Bu sene 4 tane 8. Sınıfı okutmak istemediğimi branşlarımda konuştum ve destek istedim. Ortamda bulunan branş arkadaşlarımdan bir itiraz gelmedi. Ortamda olmayanlarında gelince desteğini alacaktım. Fakat seminer bitimi imzamı atmak üzere müdür yardımcısının odasına gittim. Kendisi bize ders dağılımlarınızı yaptınız mı deyince, biz aramızda konuştuk, ben 4 tane 8 okutamayacağımı ve 8 leri paylaşacağımızı söyledim. Müdür yardımcımız sınıflarını devam ettir ısrarında bulundu bende direttim. Konuyu yarın konuşalım deyip kapattı. Ama benim sinirlerim bozuldu. 4 tane 8. Sınıfın teog stresini kaldıramayacağım, kendisine de belirttim. Ama sanırım beni dinlemiycek. Bu konuda hakların nelerdir. Acil bilgisi olan varsa lütfen bugün yazsın. Sinirimden hop oturup hop kalkıyorum şuna evde.

Hocam neden böyle bir ısrarda bulunuyor müdür yardımcınız? Bu sorunuza şu an resmi bir cevap arıyorum. Hatırladığım kadarıyla branş öğretmenleri her sınıf seviyesinden ders almalıdır.

merdiller

Vip Üye
Demet hocam bana söylediği diğer branşlar geçen seneki sınıflarını devam ettiriyormuş. Ayrıca öğretmen değişince öğrenciler dağılıyormuş. Neden 7 sınıftayken bırakmamışım sınıfları.
Ben zaten hepsini bırakayım demiyorum. Zümre olarak 5 kişiyiz ve 8 ler 5 şube 1 tanesini ben alayım layıkıyla mezun edeyim. 4. Sınıftan beri okutuyorum zaten 1 sınıfı. Herkes elini taşın altına soksun, derslerin eşit, ve adaletli dağılımı da kolay olsun. Sorumluluğun çoğunluğu da bir kişinin üzerine kalmasın. Teog büyük sorumluluk.
Geçen sene sınıfları bırakamadım çünkü yeni gelen arkadaşlar biz öğrencileri tanımıyoruz deyip ara sınıf almak istemediler. Okulumuzda her seviyeden bir sınıf okutulacak diye bir kural uygulanmıyor. Ben çok istedim vaktiyle ama olmadı.
Durum bu, şu anda ne yapabilirim.

melisax

New member
Hocam yönetmelik gereği her öğretmene eşit ders yükü verilmelidir heleki zümrelerinizle anlaştıysanız hepinize eşit dağıtmak zorundadır yönetmeliği okursanız hakkınızı daha iyi savunabilirsiniz.