Tüm Sosyal Kulüplerin Dosyaları

P

phatosh

Guest
Arkadaşlar,
Ben bu sene müdürüme rica ettim ve okulumuzda İngilizce kulübü kurmaya karar verdik. İçini güzelce doldururum, kafama göre etkinlikler seçerim ve en azından bir işe yarar diye düşündüm. Daha önce İngilizce kulübüyle ilgili çalışmalar yapan var mı? Elinizde bana yarayacak evraklar ya da güzel fikirleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim :)
Teşekkürler...

Son düzenleme:

bunch

Administrator
hocam forumda arama yapınız. arama bölümüne ingilizce kulubu yazın pek çok evrak bulacaksınız.

C

coisp

Guest
İyi akşamlar,
Etik kulübü hakkında elinde dosya olan veya belgeleri indirebileceğim bir site bilen var mı?
Şimdiden çok teşekkürler...

Pearlie

New member
Demet hocam,
Bana acil ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE KULÜBÜ dosyası lazım.Hiç bir sitede doğru dürüst bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

H

hakanuz

Guest
Sevgili arkadaşlar Etik Kulübü ile ilgili yıllık plan ve/veya diğer dökümanları olan varsa paylaşabilirmi lütfen?

arden83

Vip Üye
Keşke bu kulüp dosyaları da çalışma evrakları da güncellense, malesef bizimki gibi bazı okullarda hala bunlara önem veren idareler var.

arsln.u

Vip Üye
Medeniyet ve Düşünce Kulübü açıldı bizim okulda bu sene(And Lis). Doküman konusunda yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim.