Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Ortak Metni İnceleme Formu Ek-1

Demet Hoca

Yönetici
Yönetici
Herkese merhaba,
Ben bu formu sadece sizlere örnek olması için doldurdum. Ancak her eğitimcinin bu ortak metni inceleyerek yapılan değişikliklerden mutlaka haberdar olması çok önemli.
Lütfen ortak metni inceleyerek formu kendi yorumlarınıza göre düzenleyiniz.

Seminer çalışmalarında tüm öğretmenler Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Ortak Metnini ve yeni öğretim programını inceleyecek.

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ ORTAK METNİ İNCELEME FORMU EK-1
AÇIKLAMALAR:
· Bu form, öğretmenlerimizin tamamı tarafından Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ortak metninin değerlendirilmesi amacıyla tasarlanmıştır.
· Bu form, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ortak metninin değerlendirmesi yapıldıktan sonra mesleki çalışmanın yapıldığı okul/eğitim kurumu öğretmenlerinin ortak görüşü olarak doldurulacaktır.
· Formda yer alan değerlendirmeler 26 Haziran 2024 tarihi mesai bitimine kadar mesleki çalışmanın yapıldığı okul/eğitim kurumu zümre başkanı koordinesinde veri.meb.gov.tr adresine işlenecektir.

Ekli dosyalar

• Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Ortak Metni İnceleme Formu Ek-1.docx
    25.3 KB · Görüntüleme: 1,943
  • MAARİF MODELİ ORTAK METNİ.pdf
    4 MB · Görüntüleme: 1,056

rasim82

Vip Üye
Bu form, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında öğretim programı değişen her bir alan için o alanın zümre öğretmenleri tarafından doldurulacaktır. (word belgesi olarak elektronik ortamda doldurulmasında fayda var.).
Öğretim programı değişen 6 dersin her bir branşına ait tüm zümre öğretmenlerinin elektronik ortamda word belgesi olarak doldurduğu bu ek -2 formu; sonrasında o branşın zümre başkanına en geç 27 Haziran 2024 tarihine kadar teslim edilecektir. Branş zümre başkanı ise formlarda yer alan değerlendirmeleri birleştirip 28 Haziran 2024 tarihi mesai bitimine kadar veri.meb.gov.tr adresine işleyecektir.

*❗❗Öğretim programı değişmeyen (6 dersin dışındaki branşlar) branş öğretmenleri bu formu (ek-2) doldurmayacak olup onlar sadece genel değerlendirme formu olan ek-1 formunu elektronik ortamda doldurup (word belgesi olarak) okul zümre başkanına 27 Haziran 2024 tarihine kadar teslim edecektir. Okul zümre başkanı ise tüm öğretmenlerden gelen formları birleştirip 28 Haziran 2024 tarihi mesai bitimine kadar veri.meb.gov.tr adresineişleyecektir.*

rasim82

Vip Üye
Yani sayın meslektaşlarım, bizlerin Ek-2 ile bir uğraşı olmayacak. (Programımız değişmediği için) Ek-1'i de her öğretmen bireysel olarak doldurup okul zümre başkanına teslim edecek. Okul Zümre Başkanı (Branş değil) meb.veri ye işleyecek okuldaki tüm öğretmenler adına.

stardust

Vip Üye
merhaba.programı değişmeyen branşlarında,yeni maarif modeline göre rapor sunmaları istendi.Bu raporu hazırlayan oldu mu acaba ?

lavender

Vip Üye
İngilizce branşında herhangi bir değişiklik olmadığı için böyle bir rapor, değişikliklerin ifade edilmesi şeklinde değil ancak öneriler şeklinde olabilir.
Böyle bir rapor da okulun bitimine 1-2 gün kala değil seneye istenebilir ancak.
Kişisel görüşüm budur.