Yıl sonu faaliyet raporları

albatross

Vip Üye
Ce: Fotoğrafçılık kulübü çalışma raporu

Çok teşekkür ederim hocam aradığım belgeydi. Ben birşey sormak istiyorum benim kulübümdekilerle burda sizin belirttiğiniz gibi fotoğraflar çekemedik çünkü sadece bende fotoğraf makinesi var. Bu dönem sadece fotoğraf nedir, fotoğraf makinesi nedir, bölümleri, çeşitleri vs öğreterak geçti açıkçası çok da eğlenceli değildi. Acaba "pinhole" fotoğrafçılık denen şeyi yani ilkel fotoğraf makinesi yapımını denesek başarılı olur muyuz öğrencilerle...
Sizin bu kulupte uygulanabilecek önerileriniz varsa bekliyorum hocam.

I

iremsena

Guest
Ce: Fotoğrafçılık kulübü çalışma raporu

Sayın hocam, törenler sırasında kulübünüzdeki öğrencilerinize kendi makinenizi verebilir böylece hem onların kulüp adına bir seyler yapmasını sağlarsınız hem de yükünüz hafifler.. Ayrıca öneriniz yani ilkel fotoğraf makinesi yapımı çok güzel neden olmasın derim..

L

lethalmrcool

Guest
Ce: Yayın İletişim Kulubü Sene Sonu Faaliyet Raporu

paylaşım için teşekkürler...

L

lethalmrcool

Guest
Ce: insan Hakları ve Yurttaşlık Kulubü Yılsonu Faaliyet Raporu

paylaşım için teşekkürler...

A

aymanlı

Guest
Elinde spor klübü faliyet raporu olan varmı?pls

elinde olan varsa paylasrmı acaba?

A

aztekin

Guest
Ce: Elinde spor klübü faliyet raporu olan varmı?pls

banada satranç kulübünün ki lazım ya

C

candilek

Guest
Bilinçli tüketici tüketici kulübü yıl sonu faaliyet raporu aramaktayım....

Bilinçli tüketici tüketici kulübü yıl sonu faaliyet raporu aramaktayım....
Okulumuzda okul idaresinin kararı ile ikinci dönem hiç kulüp çalışması yapmadık.Ancak yinede idari olrak bir rapor beklentisindeler.Gerçi bazıları dışında oldukça verimsizde geçiyordu......Bu yüzden yardıma ihyiacım var....

B

bozoakrep79

Guest
satranç kulübü yıl sonu faaliyet raporu acil lazım

satranç kulübü yıl sonu faaliyet raporu acil lazım.yardımcı olursanız sevinirim

metallica

Vip Üye
Kızılay ve Yeşilay Kulübünün yıl sonu faaliyet raporu

Ben Kızılay ve Yeşilay Kulübünün yıl sonu faaliyet raporunu arıyorum ama bulamıyorum,bu kadar aramak yerine oturup kendim yapsam daha iyi olacaktı tabii:)ama elinizde varsa çok memnun olucam..