bu dönem anadolu lisesinde göreve başladım bende..çevremdeki herkes lise daha rahat, daha çok zevk alırsın dediler ki bende herkesin dediği kanıdaydım ta ki başlayana kadar..şimdilerde düşünüyorumda ben ilkokulda daha çok zevk alıyodum.. ilkokulda öğrencilere ingilizceyi sevdirmek çok daha kolay..hele bi de renkli kalemler kartonlarla etkinlik yaptırdınmı değme keyfine..bizim meslekte istek çok önemli..ilkokul öğrencilerinide istekli hale getirmek yine liseye göre daha kolay..onları istekli ve öğrenmeye aç bi şekilde görmeninde öğretmeni mesleğe motive etmesi cabası..demem o ki ilkokul konusunda tereddüt yaşamayın..evt lisede öğrencilerin algıları daha yüksek,bi konuyu anlatmak için biçok kez tekrar etmek zorunda kalmıyorsun,espri yaptıgında anlıyorlar,nöbetlerde oğlum kızım koşma demeye gerek kalmıyo,hatta kendini sevdirirsen arkadaş gibi oluyosun amaa her ne kadar anadolu lisesi olsada dil bölümü olmadıktan sonra öğrencilere ingilizceyi sevdirmek hiç de kolay olmuyo hele de sınavda çıkmayınca tamamen gereksiz bi ders gibi görüyolar ve bu durum öğretmeni etkiliyo..ben yaklaşık 5 yıldır bu mesleği yapıyorum bu zamana kadar zevkle ve istekle çıkmıştım dersten ama şimdi akıllı tahtayı etkin bi şekilde kullansamda,öğrenciler anlasada, hocam çok ii anlatıyosunuz deselerde ben ilkokuldaki o zevki bulamıyorum..başlayalı kısa bi süre oldu ama inanın tayin isteyebileceğim ilk zamanda tekrar geçicem ilkokula..