2005 yılında yayınlanan Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği'nden sonra uygulamaya konan Eğitsel Kulüp faaliyetleri bana çok verimsiz ve zaman kaybı gibi geliyor. Mutlaka faydalı işler yapanlar vardır ama birçoğumuz birşey yapmadan vakit geçiriyoruz. Yapılan yönetmeliğe birşey demiyorum ama bunun uygulanması kolay değil ki. O kadar kulüp hangi toplumsal çalışmayı ne zaman nasıl yapacak? Her uygulamada olduğu gibi herşey yasak savma kabilinden yapılıyor. Ben de birşey yapamama duygusu içinde sıkılıyorum birçok arkadaş gibi.
İnternetten indiriyoruz kulüplerle ilgili raporları. O raporlarda başkan, sekreter, sayman, denetim kurulu gibi ifadeler var. Ayrıca tutulması gereken defter ve dosyalar var. Şimdi bu tanımlamalar yönetmeliğin neresinde geçiyor ben bulamadım. Herkes bu dosyaları mı indirip kullanıyor merak ediyorum. Yoksa benim bilmediğim başka bir yönetmelik ya da yönerge falan mı var da ben bilmiyorum. Yoksa susayım da işime mi bakayım?
İnternetten indiriyoruz kulüplerle ilgili raporları. O raporlarda başkan, sekreter, sayman, denetim kurulu gibi ifadeler var. Ayrıca tutulması gereken defter ve dosyalar var. Şimdi bu tanımlamalar yönetmeliğin neresinde geçiyor ben bulamadım. Herkes bu dosyaları mı indirip kullanıyor merak ediyorum. Yoksa benim bilmediğim başka bir yönetmelik ya da yönerge falan mı var da ben bilmiyorum. Yoksa susayım da işime mi bakayım?
Son düzenleme: